Geslaagde Open Avond Beatrix’ Winterguard

Met de nodige hoosbuien leek het vrijdagmiddag even oktober, het moment waarbij het voor veel guardleden weer tijd is om de grasmat te verruilen voor een gymzaalvloer. Een mooie opmaat voor een geslaagde open avond van de Beatrix’ Winterguard.

 

Met de nodige hoosbuien leek het vrijdagmiddag even oktober, het moment waarbij het voor veel guardleden weer tijd is om de grasmat te verruilen voor een gymzaalvloer. Een mooie opmaat voor een geslaagde open avond van de Beatrix’ Winterguard.

IMG-20170714-WA0008

Een leuke groep meiden en jongen maakte in het kort kennis met het reilen en zeilen binnen onze winterguard. Na een korte kennismakingsronde, waarbij ook de overgang naar de A Class bekend gemaakt werd, was het tijd voor het echte werk.

20170714_202516

Body warm up, cross the floor en de basistechniek van vlaggenwerk passeerden de revue. Na het instuderen van een stuk van de ballad van de zomerguard was het tijd om ook met rifles aan de slag te gaan. Waar het bij een aantal al de eerste keer was dat zij een vlag in hun handen hadden, was het met de rifle al helemaal een nieuwe dimensie. Maar zij hebben zich goed geweerd en lieten zien dat zij al veel talent hadden om veel plezier te kunnen gaan beleven met onze leuke hobby.

20170714_200039

Na een leuke en leerzame avond was het tijd om het materiaal op te bergen en te gaan genieten van de zomervakantie. Wij wensen iedereen een leuke vakantie met goed weer en veel mooie momenten.

20170714_200035

Na de zomer zullen wij nog een tweede open dag houden waarbij wij hopen natuurlijk nog meer nieuwe gezichten te zien. Wil je al eerder informatie hebben neem dan zeker contact met ons op via info@beatrix.org

Tot dan?

20170714_211808


Alle foto’s zijn gemaakt door Katje Haan