Singing in the Rain met Beatrix guards

2018 is het jaar dat de beide winterguards voor het eerst samen op de vloer zullen staan. Beatrix’ en Jong Beatrix vormen de Beatrix Winterguards, en presenteren met trots haar nieuwe programma…

Hè bah het regent…. Of hé leuk, het regent….?

De leden van de Beatrix’ Winterguards weten wel raad met het veranderlijke Nederlandse weer. In de zomer staan zij in de brandende zon, maar ook vaak genoeg in de stromende regen op het veld.

Het weer houdt de leden niet tegen om met een natte vlag, een alle kanten opgaande rifle en een onzichtbare sabre de beste shows neer te zetten. En onze leden genieten er ook nog van!

In een nieuw project waarin de beide guard groepen van Jong Beatrix en Beatrix’ Drum & Bugle Corps samengevoegd zijn tot de Beatrix’ Winterguards willen wij het gevoel van samen buiten bezig zijn naar binnen brengen. Beschut van alle winterse buien laten wij zien dat je niet hoeft te schuilen voor de regen, dat je het beter kan omarmen en ervan kan genieten. Iedereen geniet op zijn of haar eigen manier van een heerlijke plensbui en wij geven de leden in deze show de kans om zijn of haar persoonlijke talent aan iedereen te tonen.

Maar uiteindelijk doen we het allemaal samen. Samen lachen, samen dansen, samen zingen…. Presenteren wij: Singing in the Rain.

foto2

 

Ben jij ook benieuwd? Op zondag 7 januari van 19.30 tot 21.30 uur is de try-out, in de Dudok Arena in Hilversum.