Eindelijk… Try Out Dag

Drie maanden lang deden ze hun show voor een lege tribune, maar zondag 7 januari was het eindelijk zo ver. De jongens en meiden van de Beatrix’ Winterguards mochten hun show aan het echte publiek laten zien.

2018-01-07 Try Out

Om 19.30 uur gingen de deuren van de Dudok Arena open en terwijl de leden hun warming up deden stroomde de tribune vol met vaders, moeders, opa’s, oma’s en andere familieleden, vrienden, alumni en andere geïnteresseerden. Allemaal benieuwd naar de show waarmee de Beatrix’ Winterguards dit jaar aan de A-class van Colorguard Nederland deel zal nemen. Na de laatste tossjes en het doornemen van danspassen was het om 20.00 uur eindelijk tijd voor de eerste officiële vertoning van Dancing in the rain. “Is de guard klaar? Beatrix’ Winterguards, je mag met je show beginnen”.

2018-01-07 Try Out5 Minuten later is het afgelopen, de eerste show voor publiek is een feit. Hier een daar nog wat schoonheidsfoutjes door de zenuwen, maar al met al netjes uitgevoerd. De leden mochten dan ook een groot applaus in ontvangst nemen.

Na een korte pauze is het tijd voor de herkansing, wat kan je nog verbeteren ten opzichte van de eerste run? De spullen werden weer klaargezet, paraplu’s op hun plaats, nog even kijken naar de bekende gezichten in het publiek en de muziek startte weer.

Nog één keer heerlijk genieten van het geluid van de regen die klinkt door de speakers en de enorm aanstekelijke muziek. De zenuwen waren bij de tweede run zeker minder en delen liepen een stuk soepeler. Na het tweede applaus tijd om bij te praten met alle toeschouwers en te horen wat zij van de show vonden en de reacties waren erg goed. Het is mooi om te zien hoe de leden van beide groepen samen deze show op het veld brengen. Groot én klein, iedereen krijgt de kans om zijn of haar beste kant te laten zien. Er staat één groep, de Beatrix’ Winterguards!

2018-01-07 Try Out

Op zaterdag 20 januari is het tijd voor de volgende primeur, de eerste show voor de jury en natuurlijk een geheel nieuw publiek. Kom je ook naar CGN Contest Aalsmeer? Onze showtime is om 19.10, maar vanaf 16.30 uur kan je al genieten van de eerste shows in de Kids Class. Tot dan? Dan gaan we samen dansen in de regen….

 

Alle foto’s zijn gemaakt door Arie Scholl meer foto’s vind u hier


%d bloggers liken dit: