Singing in the Rain in Aalsmeer

Gister was het zover, onze eerste contest! Eindelijk konden we laten zien waar we al maanden met veel plezier aan werken.

Om 17:00 moest iedereen verzamelen in Aalsmeer, maar omdat we er zoveel zin in hadden waren we er al een half uur te vroeg. We mochten ons uniform nog niet laten zien, want dat was een verrassing. Rond 18:00 begonnen we met opwarmen, muziek luisteren en spullen pakken. Om 5 over 7 was het zover; SHOWTIME!!! Iedereen was natuurlijk zenuwachtig, want hoe zou het ‘vreemde’ publiek ons vinden?

Ondanks misschien wat zenuwen hebben we lol gehad op het veld! Na de show kwamen er hier en daar wat emoties voorbij, maar die waren allemaal van blijdschap. Ons harde werk werd beloond met een prachtige derde plek!

2018-01-20 CGN_Aalsmeer 013

#beatrix #cgn2018 #colorguard


Tekst: Kayleigh & Lisette
Foto’s:
 Arjen Scholl

Het volledige fotoalbum vindt u: hier