PROGRAMMA 2010: WICKED

In 2010 zal Beatrix’ weer met een nieuw programma komen en wel met de musical muziek van Wicked

Beatrix’ Drum & Bugle Corps brengt in 2010 haar nieuwe product: Wicked
OZ heeft een magische klank, want wie kent de musicals niet van The Wizard of Oz en The Wiz.

Legendarische muziek is daaruit voortgekomen zoals “Somewhere over the Rainbow” en “A brand new Day”. Het verhaal is zo inspirerend, dat er nog een musical is verschenen waar eigenlijk de andere kant van het verhaal wordt verteld: Wicked.

Deze muziek is wederom adembenemend. Het lijkt meer op filmmuziek dan op musical. Beatrix’ zal in 2010 de muziek uit de musicals OZ op het veld brengen. Laat je meeslepen door de symfonische muziek van Wicked, de tijdsloze muziek van The Wizard of Oz en de populaire muziek van The Wiz. Het zal voor de taptoeliefhebber een waar muzikaal sprookje worden en voor de drumcorps-liefhebber zal er een stukje vakwerk van de bovenste plank worden geleverd door een (deels) nieuw team van arrangeurs:

Brass: Rob Balfoort

Percussion: Scott Brown

Frontensemble: Paul Doop

Visual Design: Barry Janicula

Color Guard: Oscar Brusse