PROGRAMMA 2011: CITY OF ANGELS

Na de successhows rond Frank Sinatra, Circus, The City, Alcatraz en de hitmusical Wicked, komt Beatrix’ dit jaar met een show rond de muziek van City of Angels van Cy Coleman.

Beatrix’ Drum & Bugle Corps brengt in 2011 haar nieuwe product: City of Angels

Na het succes van Alcatraz en Wicked komt Beatrix’ Drum & Bugle Corps in 2011 wederom met een flink staaltje drumcorps de velden op. City of Angels is het sleutelwoord.
Gillende politiesirenes, pistoolschoten, te grote maatpakken…en…een stad die nooit slaapt. Het gangsterleven in de jaren 30 spreekt iedereen tot de verbeelding. Wie kent niet de verhalen van Al Capone, The Godfather en de Untouchables. De taptoes en evenementen waar Beatrix’ Drum & Bugle corps in 2011 acte de présence zal geven zullen een kwartier lang omgetoverd worden in een gangsterfilm. Alles zal de sfeer van gangster uitademen; van wilde achtervolgingen, tot het pokerspel. En van bar, tot aan de confrontaties tussen gangsters, alles komt voorbij.Beatrix’ is bekend om haar imponerende muziek. Ook komend jaar zal dit niet anders zijn. De muziek van City of Angels staat garant voor een kwartier swingende muziek. De musical heeft meerdere prijzen gewonnen waaronder diverse Tony Awards. Van de stevige Prologue tot aan het prachtige With Every Breath I take; deze muziek zal zeker tot de verbeelding spreken.Binnenkort introduceren wij onze 2011 arrangeurs, schrijvers en creators, kun je niet langer wachten? Laat je dan meevoeren in dit spektakel en JOIN THE GANG IN 2011!