JB PROGRAMMA 2013: FEEL

Eigenlijk draait alles om gevoel. Je vindt iets leuk omdat je er blij en vrolijk van wordt. Je vindt iets mooi omdat je er stil van wordt. Soms ben je ineens verlegen en dan heb je weer moed voor tien. Iedereen kent het. En dat wordt je ineens verliefd….

Jong Beatrix brengt in 2013 haar nieuwe product: FEEL!

 

Voor Jong Beatrix op maat geschreven, door Rob Balfoort en Rene van Dijke, zorgt de tijdloze muziek van Motown en Michael Jackson voor de juiste sfeer. In 2013 gaat Jong Beatrix op zoek naar het antwoord op die ene vraag “Want wat is er nou mooier dan verliefd zijn???”
Jong Beatrix presenteerd dit jaar een show met veel herkenbare muziek. De nummers “Can you feel it”, “Can’t take my eyes of of you”, “Ben” en “Disco inferno” maken de show tot een echt disco feestje. En er wordt zelfs door de leden live gezongen. De uitdaging voor de leden is dit jaar om muziek, beweging en emoties dichter bij elkaar te brengen.

In 2013 presenteert Jong Beatrix – FEEL!

Feel-1


Illustraties op deze pagina zijn gemaakt door: Pascal Dorland