NIEUWE WEBSITE

Koning winter heeft zijn laatste dagen geteld. Dat betekent op naar de CGN Finals en daarna het zomer seizoen beginnen in Roggel.  

Om een feestje te vieren richting het einde van het indoor seizoen en alvast in de stemming te komen voor het mooie weer presenteert de Vereniging Beatrix Korpsen een gloed nieuwe website.

Een trendy design combineren met een duidelijke, overzichtelijk nieuwsfeed. Met die gedachte is het Design & PR Team van de Vereniging Beatrix Korpsen afgelopen maanden aan de slag gegaan om een nieuwe website te realiseren. De website heeft vanaf vandaag een stoere, frisse uitstraling en laat in alle opzichten zien waar de vereniging voor staat.

“Op de hoofdpagina vind je alle headlines, de agenda en de laatste Twitter berichten. Er is bijna geen manier om via deze pagina niet op de hoogte te zijn van wat we doen”.” aldus het design & PR team. “Naast de hoofdpagina is ook alle informatie over elke afdeling los te bekijken door het gebruik van de menu balk en zal de site binnenkort worden uitgebreid met een uniek media systeem.”