Gezellige voorspeelavond KitB

Vanavond presenteerden 10 jongens en meisjes van Kids in the Band wat zij het afgelopen seizoen allemaal geleerd hebben.

Voor papa’s, mama’s, opa’s, oma’s, broertjes, zusjes en andere geïnteresseerden speelden zij vrolijke liedjes op de trommels, trompetten en met de maracas. Daarnaast lieten ze zien welke kunstjes ze allemaal kunnen met de trommelstokjes, was dansen tijdens het trompetten een lust voor het oog en ook zingen tijdens het trommelen ging ze goed af.

Voorspelavond 1 Voorspelavond 2

De afgelopen periode zijn de kinderen met allerlei muzikale facetten bezig geweest. Naast de instrumenten hebben ze ook wat trucjes van de colorguard geleerd met de vlaggen. Tijdens de lessen kwamen regelmatig gast staffleden vanuit “grote zussen” Jong Beatrix en Beatrix’, om de muzikanten in de dop de fijne kneepjes van het muziekmaken te leren.

Voorspelavond 3    Voorspelavond 4

Tijdens deze voorspeelavond lieten de kinderen zich van hun beste kant zien en ze hebben een ritmisch, vrolijk en muzikaal miniconcert neergezet. En hoe leuk zou het zijn om hen in september als leerling terug te zien bij Jong Beatrix. Ze zijn van harte welkom!


Foto’s op deze pagina zijn gemaakt door: Astrid Dorland