Sprookjesachtig optreden in Efteling

Afgelopen vrijdag heeft de Hilversumse mars- en showband Jong Beatrix twee optredens gegeven in de Efteling.

Ondanks het regenachtige weer, was het toch een gezellige drukte in het park. Tijdens de parade werd het jongeren korps  gretig bewonderd en op de film gezet. Onder  de vleugels  van de grote vogel van de attractie Vogel Rok gaf Jong Beatrix ook nog een wervelende  show.

Na de optredens  snel omgekleed en mochten de kinderen tot sluitingstijd zelf het feeërieke park bezoeken en genieten van alle attracties. Dit optreden was weer het eerste na de geweldige ervaring in Den Haag tijdens de Veteranendag in mei. Toen traden de jongens en meiden op voor koning Willem-Alexander en premier Rutte.

JB_Efteling 2014

Lijkt het je ook leuk om een instrument te leren bespelen en op bijzondere plekken op te treden? Kom dan een keer kijken bij Jong Beatrix. Je kunt 5 gratis lessen volgen en zo proberen welke instrument  je het leukst vindt om te leren. Of misschien wil je wel bij de color guard, die de show versterkt door te dansen met vlag, sabre en rifle.

Meld je vooraf aan via info@jongbeatrix.nl, dan zorgen wij dat alles klaar staat.


Foto op deze pagina is gemaakt door: Astrid Dorland