GEZELLIGE VBK FAMILIEDAG

Afgelopen zaterdag was de VBK familiedag voor Jong Beatrix en Beatrix’.

Na een regenachtige training ’s morgens, die voor Jong Beatrix op het Jagerspaadje zelfs eerder stopte vanwege het onweer, voegden om 14.00 uur de  jongens en meiden zich bij grote zus Beatrix’ op het terrein van Sherpa.

Iedere sectie nam een plek in op het veld, waarna groot en klein samen een muziekstuk instudeerden.  De guard-meiden van Jong Beatrix leerden de fijne kneepjes van het vlaggen van de Beatrix’guard.

Het laatste half uurtje werd het ingestudeerde nummer voorgespeeld aan ouders, broertjes, zusjes , opa’s, oma’s en andere belangstellenden. Daarna deden beide corpsen hun run. Eerst liet Jong Beatrix haar show ‘It’s all in the game’ zien en daarna was het de beurt aan Beatrix’ om ‘Cyborg’ op te voeren.

Na het veld weer opgeruimd te hebben was het zaak om snel naar het clubgebouw te gaan waar inmiddels de barbecue al brandde en salades, stokbrood en drankjes klaarstonden. Jong en oud kletsten bij, aten samen en maakten met elkaar muziek.

Een gezellige drukte dus, met dank aan alle vrijwilligers voor de goede organisatie en aan diegenen die naderhand tot op het laatste bordje alles weer aan kant maakten toen iedereen al weer voldaan thuis was.


Foto’s op deze pagina zijn gemaakt door: Arjen Scholl