VIDEO EUROPATOUR 2012

Na alle regenachtige repetities, was het afgelopen weekend eindelijk weer prachtig weer. Velen van ons werden herinnerd aan de Europa tour die plaatsvond in 2012.

Beatrix Drum & Bugle Corps tourde toen in de maand augustus door verschillende Europese landen. Zo werden verschillende steden in Frankrijk aangedaan, zoals Quiberon, waar Beatrix’ meedeed aan een DCE gecertificeerde contest. Ook reisde het corps af naar Spanje, waar zij onder andere in Sitges verbleef. De tour werd afgesloten in Vollenhove, Nederland, waar het corps een parade en taptoe verzorgde.

Van deze tour is een video gemaakt welke echter nog nooit publiekelijk is gedeeld. Dit terwijl wij u graag deelgenoot willen maken van onze ervaringen en ook voor onze leden is het leuk om weer beelden te hebben bij de herinneringen die de laatste tijd op komen borrelen.

Mocht het u niet lukken de video hierboven te bekijken, klik dan hier.
Denkt u ook nog aan SponsorKliks, de zeer eenvoudige en gratis manier waarop u het VBK financieel kunt steunen?


Foto op deze pagina is gemaakt door: PR Afdeling