Diploma KITB en leerlingen

Vanavond ontvingen 6 kinderen van Kids in the Band en 3 leerlingen hun diploma.

Het afgelopen jaar hebben de Kids in the Band kinderen op de diverse instrumenten en  met de vlag geoefend, ritme geleerd, verschillende muzieksoorten beluisterd en liedjes ingestudeerd. De leerlingen waren allen blazers en hebben hard geoefend met trompet spelen.

De avond startte met een optreden van de 6 KitB-kinderen. Met het liedje ‘Ik ben een muzikant’ beeldden ze allerlei muziekinstrumenten uit en daarna speelden ze een stukje op de trommels. Maar ook de ouders moesten met de voetjes van de vloer. Op het bekende Tsjoe Tsjoe Wah liedje werd het een dolle boel in het clubgebouw.

KitB diploma  diploma KitB 2014

 

KitB diploma 2014

Daarna was tijd voor het “officiële” gedeelte. De leerlingen kregen ieder een mooie persoonlijke speech van hun leraar Bert en een diploma. Helaas kunnen 2 kinderen niet door naar Jong Beatrix vanwege andere sporten op zaterdag, maar Jay gaat komend seizoen de brass versterken: welkom!

De kinderen van KitB kregen een persoonlijke toespraak van lerares Sandra. Zij overhandigde hen ook een fotoboekje met hoogtepunten van afgelopen seizoen en natuurlijk een mooi diploma. Drie kinderen worden leerling en gaan leren trompet spelen. Drie andere kinderen blijven nog een jaartje bij Kids in the Band.

KitB diploma 2014  KitB diploma 2014

KitB diploma 2014

Alle kinderen en ouders bedankt voor het gezellige seizoen!


Foto’s op deze pagina zijn gemaakt door: Astrid Dorland