DCI ERVARING EN INDOOR KENNIS

Beatrix’ percussion open repetitie met Tom Gasparrini (Bluecoats, Rhythm X) & Andy Filipiak (Glassmen, Cavaliers, Rhythm X).Aankomend weekend  6 en 7 februari komen Tom Gasparrini en Andy Filipiak naar Hilversum om samen te gaan werken met ons percussion units en jou. Ben jij er ook bij?

Vorig jaar hebben we nog gebruik mogen maken van de expertise van Justin Lewis en Mike Bishop, dit jaar verwelkomen wij Tom & Andy. Beide heren zullen hun ervaringen delen in ons clubgebouw bij zowel Jong Beatrix en Beatrix’ en jij kan er op 7 februari bij zijn!

Tom werkt sinds 2013 als battery instructeur bij de Bluecoats waar hij mede verantwoordelijk is voor het enorme succes van deze sectie binnen DCI in de laatste jaren. Daarvoor was hij bij de Bluecoats een aantal jaren centersnare. Dit nadat hij, ook als snarespeler, actief was bij meervoudig DCI World class kampioen, The Cadets.

Naast enorme DCI ervaring brengt Tom een schat aan kennis over indoorpercussion mee. Als centersnare heeft hij de afgelopen drie jaar bij Rhythm X een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van dit ensemble. Hij had in deze periode ook ieder jaar een voorname rol. De meeste mensen zullen hem zeker kennen van zijn hoofdrol in de 2013 kampioensproductie van Rhythm X: ‘The man in the arena’.


Samen met onze eigen muziek arrangeur Andrew Markworth (Rhythm X en Crossmen) schrijft Tom de muziek voor de 2015 European X productie, en is hij ook nog druk met het lesgeven op diverse highschools, colleges en universiteiten in de Verenigde Staten.

Andy Filipiak, die onder meer bij de Cavaliers heeft gespeeld, zal het front ensemble onder handen nemen.


Filipiak speelde in 2010 en 2011 bij de Cavaliers, en daarvoor speelde hij twee jaar in het front ensemble van de Glassmen. In 2012 was hij marimbaspeler bij Rhythm X en daarvoor bij Matrix. Filipiak is op dit moment instructeur bij de Boston Crusaders en diverse drumlines van scholen in Ohio en Texas.

Ben jij geïnteresseerd in deelname aan deze open repetitie op zaterdag 7 februari a.s?. Mail dan even naar onze Captionhead percussion Sebastiaan van der Velden sebastiaan.vd.velden@beatrix.org voor meer informatie. Hij zal z.s.m. contact met je opnemen voor meer informatie.

Tot 7 februari!


Foto’s op deze pagina zijn gemaakt door: PR Afdeling