CONTEST WIJCHEN

Het was zaterdag al weer tijd voor het derde contest van dit seizoen, ditmaal in een nieuwe hal te Wijchen.

Het was soms even zoeken naar de kleedkamer, stopcontacten, toiletten en warming-up ruimtes, maar het is gelukt. De doop van de hal in Wijchen is een feit.

Voorafgaand aan het contest was het een bewogen weekend. Er waren wat tegenslagen, maar de betrokkenheid onderling is groot en het bracht de groep dichter bij elkaar.

Daarnaast waren eindelijk de nieuwe vlaggen gereed. De stof was door een douaneprobleem behoorlijk vertraagd. Beatrix’ wil Christine Heins-Bus enorm bedanken voor haar inzet door in één week 47 vlaggen voor ons te naaien!

De groep heeft de laatste weken hard gewerkt aan performance en dit was te zien. Helaas bracht dit wel wat meer persoonlijke foutjes met zich mee, maar de leden gaan nu natuurlijk hard trainen om zowel techniek als performance samen te brengen. Zij gaan zich nu opmaken voor het volgende contest, namelijk de WGI Regional te Almere, waar ook Jong Beatrix weer deel zal nemen.

Recensie CGN: Dit seizoen heeft de staff van Beatrix’ Winterguard gekozen voor een programma zonder titel, Untitled. Je gaat achterover zitten en kijkt naar een stukje spectakel op de vloer. Niet zoeken naar een thema gewoon ordinair Winterguard bedrijven. De opening waarin de leden niet bepaald een comfortabele houding hebben is wederom sterk. Ook hier geldt dat er nog een paar weken te gaan zijn. 2e | 78.50

Een fragment uit de show kunt u bekijken op de CGN Videovault.
Foto’s staan binnenkort op onze Flickr pagina.


Foto’s op deze pagina zijn gemaakt door: Arjen Scholl