JOIN BEATRIX 2015

Beatrix’ is voor diverse secties binnen het corps op zoek naar mensen die een aanvulling willen zijn op het team.

Er is ruimte voor diverse enthousiaste mensen die zich graag bezig willen houden met de mooiste hobby die er is; drumcorps! In 2015 zal Beatrix’ weer te zien zijn in binnen- en buitenland op diverse leuke optredens. Uiteraard zal je afsluiter van het jaar DCE Finals in Kerkrade zijn. Om de productie van dit jaar zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen zijn we nog op zoek naar de volgende mensen:

– Vibrafoon speler
– Drummer
– Tenor speler
– Bariton speler
– Diverse guard leden

Het is een pré als je al ervaring hebt, maar dit is zeker geen vereiste. Wij staan voor je klaar om je talenten optimaal te benutten en je verder te helpen. Belangrijk is wel dat je uiteraard enthousiast, leergierig en gedreven bent om het beste uit jezelf te halen.

Wil jij meewerken aan ons doel om ook in 2015 entertainment te brengen met Beatrix’ in binnen en buitenland? Neem dan contact met ons op! Wij staan ook altijd open voor vragen, dus stuur ons gerust een berichtje op Facebook. Per email kan natuurlijk ook. Dan krijg je spoedig reactie. We hopen snel van je te horen!


Foto’s op deze pagina zijn gemaakt door: PR Afdeling

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: