COLORGUARD OPENDAG

Altijd al willen mee trainen met de colorguard van Beatrix’ en op deze manier kennis maken met leden én staff van deze getalenteerde groep? Dat is nu mogelijk! Beatrix’ organiseert op 15 maart 2015 tussen 12.00-16.00 uur een open repetitie in Sporthal Kerkelanden te Hilversum. Met de meest recente titel, behaald tijdens de Drum Corps Europe Championships in Kerkrade, gaat Beatrix’ dit jaar weer haar “best guard” award proberen te verdedigen. Jij kan daar bij horen!

Wil je onze technieken weten, onze werkwijze voelen of gewoon een middag meetrainen? Het kan allemaal! Samen met de huidige winterguard zal jij in een repetitieblok erachter komen wat het succes van deze groep is. Je zal techniekblokken eigen kunnen maken en dat allemaal in een ontspannen sfeer.Als afsluiter kun je de huidige productie “Untitled.” live en van dichtbij meemaken!

Lijkt dit je wat? Geef je dan vandaag nog op!

DETAILS:
Wanneer: zondag 15 maart 2015
Entree: Geheel gratis!
Aanvang: 11.30 uur, start repetitie om 12.00 uur

Graag willen wij alle geïnteresseerden op voorhand registreren. Dit kan door een e-mail te sturen naarmichael.vd.tweel@beatrix.org met daarin de vermelding van je naam en het aantal personen waarmee je verwacht te komen!


Foto’s op deze pagina zijn gemaakt door: PR Afdeling

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s