SPECSAVERS ACTIE: BEDANKT!

Wij vragen met regelmaat uw hulp om Vereniging Beatrix Korpsen te steunen met sponsoring, natuurlijk delen wij ook graag de mooie resultaten!

Dankzij de stemmen van vele fans, belangstellenden en iedereen die een goed hart heeft voor de vereniging zijn wij vorig jaar benoemd tot de vereniging met de meeste stemmen. Hierdoor is er een jaar lang gespaard voor Vereniging Beatrix Korpsen met een mooi resultaat.

Specsavers is betrokken bij de lokale gemeenschap en vindt dat bedrijven een bepaalde verplichting hebben aan de gemeenschap en de maatschappij. Daarom heeft Specsavers altijd goede doelen en bredere projecten ondersteund in de buurt van hun winkels. Omdat Specsavers veel sponsorverzoeken krijgt en zeer uiteenlopende organisaties wil steunen, is in 2010 Stichting Specsavers Steunt opgericht. Hiermee sparen alle Specsavers-winkels steeds een jaar lang voor lokale goede doelen. Vanaf 2010 heeft Stichting Specsavers Steunt ruim 600 lokale doelen, verenigingen of initiatieven gesteund. In 2013 steunen de meeste winkels twee lokale doelen die via de website in de afgelopen weken zijn gekozen.

Vanaf 2014 heeft iedere winkel gespaard voor een lokaal doel en een landelijk doel. Dit landelijke doel is voor iedere Specsavers-winkel hetzelfde en wordt gekozen door Stichting Specsavers Steunt. Het lokale doel is door het publiek gekozen via de website. Het publiek heeft in de omgeving Hilversum in 2014 gekozen voor de Vereniging Beatrix Korpsen. In 2014 is er dus gespaard voor Vereniging Beatrix Korpsen en wij zijn erg verheugd te mogen melden dat wij ruim €3000,- hebben mogen ontvangen. Wij danken u voor uw steun en natuurlijk ook de Beatrix Actie Commissie voor hun inzet waardoor wij aan deze actie deel hebben kunnen nemen!