LAATSTE CONTEST VOOR VAKANTIE

Jong Beatrix is afgelopen zaterdag opnieuw 4e geworden met haar show Escape Room, tijdens het DCN-contest in Leeuwarden.

De dag begon zoals iedere zaterdag met een training in Hilversum. De laatste passen en noten werden nog één keer doorgenomen, waarna de lange reis naar Leeuwarden begon.

Leeuwarden 28 juniNa een korte opwarming was het showtime. De vele attributen vulden het veld al voordat het corps er uberhaubt op stond. De jongens en meiden werden ‘opgesloten’ waarna de spannende tonen van onder meer Mission Imposible en Joris en de Draak de spanning aangaven. Rollende letters en grote puzzelstukken werden ingezet om uiteindelijk de sleutel te vinden en de deur weer te kunnen openen.

Tijdens het wachten op de retreat konden de jongens en meiden genieten van een kort optreden van de crème de la crèmae uit de drum corps wereld: The Blue Devils International uit Amerika. In stilte en met open monden genoten ze van dit top corps.

Leeuwarden 28 juni_2

We feliciteren Johan Friso met het behalen van de eerste plaats. Onze volgende contest is 5 september in Hameln. Tot die tijd gaan we genieten van onze vakantie én volop trainen natuurlijk!

Foto’s van deze dag zijn te vinden op onze Flickr pagina