Grote Rommelmarkt op 7 mei a.s.

Eén dag voor Moederdag, op 7 mei a.s., is er weer de jaarlijkse rommelmarkt bij Jong Beatrix.

Wat is er mooier dan op een zonnige zaterdag lekker even bij Jong Beatrix langs te fietsen, om te gaan snuffelen tussen de mooie spullen op onze jaarlijkse rommelmarkt. Heb je nog niets voor je moeder, vriendin of vrouw? Bij Jong Beatrix vind je teveel om op te noemen.

Of het nu plantjes zijn, LP’s of CD’s, glaswerk of boeken, computers of stereo’s; op de Neuweg is het allemaal te vinden.

Eten

Daarnaast zijn er natuurlijk  weer de traditionele oliebollen en popcorn, en blijf je vanzelfsprekend ook gezellig even wat drinken. Want met 25 graden in het verschiet krijg je vast dorst van het ‘winkelen’.

Tijden

Op zaterdag 7 mei gaat om 9 uur de poort open, en tot 14 uur is gelegenheid te winkelen tot je er bij neervalt. Tot zaterdag!