START VOORSEIZOEN BEATRIX’ INDOOR PERCUSSION

Na twee succesvolle open dagen is het tijd voor de officiële start van het voorseizoen van Beatrix’ Indoor Percussion. De staff is druk bezig met het design van het programma en het belooft opnieuw een gaaf seizoen te worden, waarin wordt gebouwd naar een stabiele Indoor Percussion unit.


Tot en met september zal de unit één keer per maand repeteren. De eerste repetitie staat gepland op zondag 22 mei in het clubgebouw van Beatrix’ op Neuweg 357 in Hilversum.

Deels door de succesvolle open dagen heeft de unit al een leuk groep staan, maar er is nog ruimte voor nieuwe leden. Er zijn nog spots over in zowel de bass- als snareline. Daarnaast zijn we ook nog op zoek naar een drummer, keyboardspeler(s) en bassist. Mocht er interesse zijn in het spelen van cymbals of in het front ensemble zijn hier ook nog genoeg mogelijkheden.

Heb jij altijd al onderdeel uit willen maken van een gave Indoor Percussion unit die het uiterste uit haar leden haalt? Of heb je zin in een nieuwe muzikale uitdaging? We helpen je graag in je ontwikkeling! Heb je interesse, een vraag of twijfel je nog? Neem dan contact op met Patrick Hennipman of Renee Veldkamp. Zij zullen zorgen voor de verdere informatie.

Hopelijk tot snel!

Het Beatrix’ Indoor Percussion staffteam

More information in English, click here!