WEDEROM GOUD VOOR BEATRIX’

Afgelopen weekend reisde de Beatrix’ karavaan af naar Hamont waar zij deelnam aan de Mars- en Showwedstrijden der Lage Landen.


Vrijdag werd er nog gerepeteerd en zaterdag vertrok om 8.00 uur de bus al. Daar aangekomen installeerde iedereen zijn slaapplek waarna er werd gerepeteerd. Het was een zware maar productieve training. Hier en daar viel een spatje en stak er soms een stevige wind op, maar dit had weinig invloed. De groep werkte hard en zette grote stappen.

Rond 18.00 uur werden pizza’s gehaald en kon de groep even uitrusten en eten. Hierna was er nog een avondblok waarin wat randzaken werden doorgenomen, er een dansblok werd ingestudeerd en even aandacht werd geschonken aan de parade skills.

26779651010_e6252bdc38_o 26985931371_715c38e654_o

In de avond mocht de groep gelukkig gebruik maken van de kantine zodat er lekker warm kon worden genoten van een drankje en hapje.

Zondag ging de wekker rond 8.00 uur en na het inpakken ondernam de groep een fijne ochtendwandeling naar een zeer goed verzorgd ontbijtbuffet. Hierna werd het dansblok nog even herhaald en had iedereen freetime.

Na een uitgebreide warming up was het showtime. Helaas was het weer niet om over naar huis te schrijven en ging het niet vlekkeloos met de elektronica en dit had invloed op het resultaat. Maar het mooie was dat je zag dat de leden niet opgaven, maar juist strijdlustig werden waardoor het niveau gedurende de show steeg en de closer erg goed uit de verf kwam.

26779647540_8217c7e4d4_o 26985932601_1c824374e4_o

Na weer een tijdje freetime was het tijd voor de proclamatie. Beatrix’ werd beloond met 80,5 punten en een eerste prijs! Het was erg leuk vele bekenden en collega’s te ontmoeten en te spreken. Veel bemoedigende woorden en reacties dat men blij is dat we er weer staan en trots mogen zijn. En dat zijn we!

De groep gaat zich nu voorbereiden op de komende optredens, namelijk de avondvierdaagse Loosdrecht op 26 mei en een optreden in de MCO Studio’s op 29 mei.

Alle uitslagen van deze wedstrijd kunt u hier vinden.
Alle foto welke gemaakt zijn door Arjen Scholl vindt u op onze Flickr pagina.