NIEUW BESTUUR STELT ZICH VOOR

Sinds vorige week heeft het VBK een geheel nieuw bestuur.

Geachte leden, ouders, alumni, fans en bekenden,

Een nieuw seizoen, een nieuw begin, een nieuw bestuur. Na een bewogen jaar, hebben wij als nieuw bestuur de schone taak om onze vereniging op de kaart te zetten, uit te bouwen en draaiende te houden. Wij zijn het vertrekkend bestuur ongelooflijk veel dank verschuldigd. Zonder hun doorzettingsvermogen en clubharten had de vereniging niet gestaan waar ze nu staat. Desiree, Hilko, Janny, Natasja en Sebastiaan, ontzettend bedankt!

Wij zullen het eerste bestuur in de nieuwe structuur zijn die afgelopen ledenvergadering is goedgekeurd, wat onder meer betekent dat we met z’n 3-en de club gaan besturen. Daarnaast zullen veel van de uitvoerende en richtinggevende taken door de managementteams van beide secties worden uitgevoerd. Het bestuur zal voornamelijk op het gebied van algemene visie en de facilitaire zaken een rol spelen. Wij streven ernaar om de lijnen naar onze leden zo kort mogelijk te houden en actief het oor te luisteren leggen bij hen. Zo kunnen wij samen werken aan de nieuwe koers van Beatrix’ en verder bouwen aan Jong Beatrix en Kids in the Band.

Wij zijn samen de uitdaging aangegaan om van het VBK weer een bloeiende vereniging te maken. Wij kunnen dit echter niet zonder de tomeloze inzet van onze vrijwilligers. Het geven van waardering aan hen zal een belangrijk speerpunt zijn voor ons. Wij hebben er zin in en hopen u te kunnen verrassen.

Mocht u suggesties, opmerkingen, vragen of andere mededelingen hebben, dan kunt u mailen naar bestuur@beatrix.org

Vriendelijke groet,
Het VBK-bestuur
Alfred, Bram en Hans

Schermafbeelding 2016-05-20 om 10.07.40.png

 

 

 
Alfred Middendorp
Voorzitter

 

 

13235174_1206201336056802_3424056414634828247_o.jpg

 

 
Bram Koot
Secretaris

 

 

Hans.JPG

 

 

 

 

Hans Mol
Penningmeester