STERKE TWEEDE PLAATS VOOR JONG BEATRIX

Zaterdag 28 mei heeft Jong Beatrix een zeer overtuigende tweede plaats behaald op het Drum Corps Nederland Contest in Roosendaal.


Op een deelnemersveld van vier Junior Class deelnemers wist Jong Beatrix met haar show Inside Out 62.45 punten binnen te slepen. Daarmee legt zij de lat voor zichzelf hoog, want tijdens hetzelfde contest in 2015 was deze score ruim tien (!) punten lager.

DSCF0316

De emoties in Inside Out kwamen tijdens de laatste run op zaterdagmiddag pas echt duidelijk los. En wat iedereen hoopte, gebeurde; Jong Beatrix wist dat ‘s-avonds te evenaren, en zelfs te overtreffen. In muziek, beweging, kleur en emotie stond hier een product dat al bijzonder sterk overkwam.

Jong Beatrix heeft hiermee een droomstart gemaakt, en is klaar voor de volgende stappen in deze uitdagende show. Voor 25 juni – op het Drum Corp Nederland Contest Huizen – zal Inside Out geperfectioneerd worden, en zullen de emoties nog… emotioneler worden. Tot dan!

DSCF0352

Foto’s website: Karel-Willem Jaarsveld

Meer foto’s zijn te vinden op onze Flickr-pagina.