JONG BEATRIX BEGELEIDT ROLSTOEL4DAAGSE

In het kader van ‘beter een goede buur dan een verre vriend’ begeleidt Jong Beatrix al jaren de bewoners van het Carolushuis op de laatste dag van de rolstoelvierdaagse.
Zo ook afgelopen donderdagavond. En dit jaar was het een speciale avond, want helaas was dit de laatste keer.

Jong Beatrix begeleidt Rolstoel4daagseJong Beatrix en het Carolushuis wonen bijna naast elkaar aan de Bosdrift. Ieder jaar doet een groep bewoners mee aan de rolstoelvierdaagse en dat is best pittig. Ook voor de begeleiders die meegaan. Om hen het laatste stuk een extra energieboost te geven, lopen de kinderen van Jong Beatrix al vele jaren voorop naar het eindpunt. De laatste meters worden de bewoners binnengehaald door een haag van de color guard en trakteert het korps ze nog op een mini concert.

Helaas zullen de bewoners van het Carolushuis komend jaar gefaseerd overgebracht worden naar andere locaties, waardoor het donderdagavond de laatste keer was dat Jong Beatrix hen deze vierdaagse muzikaal begeleidde. We bedanken het Carolushuis voor alle gastvrijheid en de lekkere ijsjes aan het einde van het optreden!