EEN MOOIE DAG VOOR BEATRIX’

27737421776_f7e02cfdf5_z.jpgAfgelopen zaterdag stond er voor Beatrix’ een drukke, maar leuke dag op het programma met 2 optredens. De dag begon met een optreden in TivoliVredenburg, waar de club de finale van de Kunstbende mocht openen. Wat voor de leden een leuke bijkomstigheid was, was het opwarmen in de grote concertzaal van TivoliVredenburg. Super om te mogen spelen in zo’n professionele concertzaal!

Een kleine rondgang langs de garderobe en het theatercafe gaf de brass de mogelijkheid om wat korte concertjes te verzorgen. Daarna mocht Beatrix’ de kick-off verzorgen van de finale van De Kunstbende. Het geheel zag er flitsend uit, aangezien het geheel plaatsvond in een theater met bijbehorende professionele lichtshow. De club speelde 2 gedeeltes uit de show, wat gezien het applaus erg door het publiek gewaardeerd werd.

27737419046_cfb972003a_z.jpgNa dit enerverende optreden volgde er free time in het centrum van Utrecht, waar de leden de tijd kregen om te lunchen. Hierna volgde de busrit naar het volgende optreden: Taptoe Putten. Beatrix’ was hier uitgenodigd om haar show te brengen tussen een gevarieerd veld aan andere showbands. Na een korte warming up was het aan Beatrix’ om de volle tribunes te entertainen met haar show B2 the future. Na een wat rommelige opbouw van het veld startte de club met veel zelfvertrouwen en vermaakte het publiek. Op wat kleine schoonheidsfoutjes na werd een prima show neergezet. De show werd door het publiek beloond met een dik applaus. Na de show volgde een finale met een keurig taptoesignaal, Blijf mij nabij en het Wilhelmus.

27160385063_2d5a5c8d55_z.jpg         27771393525_40f493b178_z.jpg

Al met al keerde de groep na weer een mooie dag huiswaarts met een goed gevoel en een hoop nieuwe ervaringen.