TAPTOE MIJDRECHT

Beatrix’ is afgelopen zaterdag naar de taptoe in Mijdrecht geweest.

Op vrijdag heeft Beatrix’ een goede repetitie gehad op het Korfbalveld bij Crailo. Daarna hebben de leden op zaterdagochtend met een grote groep geholpen om de tuin bij het clubgebouw aan kant te krijgen. Iedereen kreeg een schep, schoffel of een hark in handen en de groene vingers werden geboren. Het tuintje aan de zijkant bij het gebouw aan de kant van de Neuweg ligt er daarom nu weer stralend bij.
13516471_1229671577043111_1952824805166633765_n.jpg
Na het harde werken zijn de leden met eigen auto’s naar het clubgebouw van Vios Mijdrecht afgereisd. Daar hebben de leden rustig gegeten, omgekleed en zich gemaakt voor een korte parade naar het Raadhuisplein. Aan de kant van de weg stonden enkele dorpsbewoners die het corps aanmoedigden.
27309557283_97142c6430_n.jpg
Aangekomen bij het Raadhuisplein was er een pauze waarna Beatrix’ een topshow heeft gedraaid. Er zat een goede vibe in de groep en iedereen heeft zijn beste beentje voor gezet. Kort na het optreden was de finale waar met alle aanwezige corpsen waarbij het Blijf bij mij heer en het Wilhelmus werden gespeeld. Voldaan ging iedereen na deze finale weer terug naar het clubgebouw, maar natuurlijk wel in straatformatie en met een lekker deuntje er bij. Al met al een hele gezellige dag!
 Het complete album vindt u hier.

Alle foto’s zijn gemaakt door Arjen Scholl.