JONG BEATRIX TWEEDE OP TWEEDE CONTEST

Op het tweede Drum Corps Nederland contest van dit seizoen, op 25 juni in Huizen, heeft Jong Beatrix laten zien dat haar sterke start van dit seizoen geen gelukstreffer was.

Na een uiterst regenachtige middag brak de zon vlak voor het contest door, en kon het publiek even voor half acht genieten van de eerste klanken van JB’s Inside Out. Voor het eerst konden we alle emoties laten zien. Met Hella en Luuk waren ’Verdriet’ en ‘Angst’ namelijk aan de show toegevoegd. Bijzonder; omdat Hella terugkeerde in de guard en Luuk voor het eerst van zijn leven op het veld stond. We zijn reuze trots op allebei deze kanjers!
jbHuizen2
Ondanks de krachtige concurrentie heeft Inside Out in Huizen wederom een voorzichtige stap dichter naar de nummer één genomen. We feliciteren Jong Holland met de ‘best guard’ award, Johan Friso met het prachtige ’How the West Was Won’ en Jong Jubal met haar eerste plaats. We zien jullie graag weer terug na de vakantie op de DCN Championships.
jbHuizen3
Jong Beatrix zal op 3 september in Hameln, Duitsland, nog deelnemen aan de German Open, waar zij haar titel van 2015 mag verdedigen.

Foto’s: Karel-Willem Jaarsveld