VBK REÜNIE 2016

2016 is het jaar dat Beatrix’ 70 jaar en Jong Beatrix 60 jaar bestaan, dit betekent dat het tijd is voor een reünie.

Deze zal plaatsvinden op 17 september 2016. Op deze dag zullen er optredens worden gegeven door Jong Beatrix’, Beatrix’, Beatrix’ Brass, Reünie band en er zal tevens een gedeelte worden georganiseerd waar een ieder aan mee kan doen. Guard, Percussion en Brass. Iedereen gaat hier laten zien wat Beatrix’ was en is! Aansluitend zal er een barbecue zijn. Daarna is er nog gelegenheid om gezellig te blijven hangen en te kletsen en in de avond zal een groot Reünie feest worden gehouden! Het wordt een groot spektakel, dus hou deze datum vrij!

Wil jij meespelen op de reünie? Dat kan! Stuur een mail naar daniellehoekman97@gmail.com met het bericht in welke sectie je mee wilt doen en of je zelf een instrument hebt. Wil je niet mee spelen maar wel alle informatie via mail ontvangen? Mail dan ook even naar daniellehoekman97@gmail.com met het bericht dat je niet mee doet maar wel informatie wilt ontvangen via de mail!

Tot gauw!