BEATRIX’ WINTERGUARD INTRODUCEERT ROBERT MORALES

Dit jaar wordt Robert Morales vanuit Amerika ingevlogen om de winterguard van Beatrix’ te begeleiden.

Robert is een talentvolle, enthousiaste man uit Zuid-Californië en is al sinds zijn 12e actief binnen de podiumkunsten.  Vanaf zijn eerste drop spin in 2003 bij Olive Middle School was hij verslaafd aan color guard.

Morales heeft een hele reeks guardprogramma’s op zijn naam staan, zoals bij Impulse Drum & Bugle Corps (2004/2005) Diamanté Winter Guard (2007/2008), Blue Devils (2008-2011) Fantasia Winter Guard (2012/2014/2015) en Blue Devils International Corps in 2015.
Daarnaast is Robert ook een bekende in Hollywood, door zijn performance in commercials, films en de populaire tv-show “Glee”.

Color guard is niet zijn enige passie, Morales studeert dans bij Mt. San Antonio College in Californië, waar hij zijn kennis aanscherpt om uiteindelijk een carrière als performer op te bouwen. In zijn vrije tijd geniet Morales van hardlopen, yoga, fotografie, wandelen en waardeert hij de ‘gewone’ dingen in het leven.

Robert kijkt uit naar het project met Beatrix’ Winterguard. Een nieuwe start voor beide kanten waarbij we verwachten dat er een enthousiaste guardgroep komt te staan die een mooi resultaat gaat leveren komende winter.